Låg til deluxe Kongresmærkeholder

Dette er låget der øger anvendeligheden af dine kongresmærkeholdere, idet låget gør det muligt at stable dine udfyldte holdere oven på hinanden i reolen efter du har stillet dine navneskilte op. Det betyder, at du i god tid kan færdiggøre alle navneskiltene til dit kommende arrangement, stille dem op i fx alfabetisk rækkefølge i holderne, og derefter stille dem på hylde, så de er klar til arrangementets start. Det er både nemt og pladsbesparende, og fjerner samtidig en af de sidste øjebliks opgaver, der altid lægger pres på op til arrangements-start.

Låget passer til Deluxe Kongresmærkeholder i 105 mm bredde og kan fås i en højde som passer til navneskilte, som maks. er ml. 60-90 mm høje. Kongresmærkeholderen er fremstillet af refleksfri plastic og er designet og produceret i Danmark.

Låg til deluxe kongresmærkeholdere leveres i pakninger á 1 stk. Kongresmærkeholderne skal bestilles separat.

Låg til kongresmærkeholder - Deluxe - 105 mm bredde

Antal enheder Pris pr. enhed
1 pk. á 1 stk. Pris fra 30,50 DKK
10 - 24 pk. á 1 stk. Pris fra 28,98 DKK
25 - 49 pk. á 1 stk. Pris fra 27,45 DKK
50 - 74 pk. á 1 stk. Pris fra 26,84 DKK
75 - 99 pk. á 1 stk. Pris fra 25,93 DKK
100 pk. á 1 stk. Pris fra 25,32 DKK

(inkl. moms)


Varer
Pris pr. enhed
Note

Låg til den praktiske kongresmærkeholder til dine navneskilte eller kongresmærker, som gør det nemt at uddele skilte til deltagerne ved dit arrangement.

Kongresmærkeholderen fås i mange forskellige størrelser, som passer til de forskellige størrelser af navneskilte vi tilbyder. Ved tilkøb af låget har du mulighed for at stable holderne oven på hinanden i reolen efter du har stillet dine udfyldte navneskilte op i holderen. Samtidig beskytter låget kongresmærkerne mod støv og stænk.