Deluxe Kongresmærkeholder med plads til 15 stk. navneskilte

Kongresmærkeholderen er et pratisk hjælpeværktøj til dig, når du skal afholde dit arragement. Kongresmærkeholderen passer til navneskilte med en udvendig bredde på op til 100 mm, og har plads til 15 stk. kongresmærker, som står let på skrå for at gøre det nemt for de detagende at finde deres navneskilt.

Kongresmærkeholderen er fremstillet af kraftig plast og kan således gemmes og anvendes igen og igen. Kongresmærkeholderen fås i mange forskellige størrelser og det er derfor altid muligt at finde en holder, som passer til vores mange forskellige navneskilte. Og er man i en situation hvor man har et skilt i forvejen, hvortil man ikke kan finde en holder, kan vi fremstille holderen i særlige mål på bestilling.

Kongresmærkeholderne er designet og fremstillet i Danmark. Til holderen kan købes et låg, hvilket giver god beskyttelse for de opstillede navneskilte, samt ikke mindst giver muligheden for at man kan stable de fyldte kongresmærkeholdere på reolen, indtil de skal bruges.

Deluxe kongresmærkeholdere leveres i pakninger á 1 stk. ekskl. låg, som skal bestilles separat.

Kongresmærkeholder - Deluxe - 100 mm bredde

Antal enheder Pris pr. enhed
1 pk. á 1 stk. 58,63 DKK
10 - 24 pk. á 1 stk. 55,69 DKK
25 - 49 pk. á 1 stk. 52,76 DKK
50 - 74 pk. á 1 stk. 51,59 DKK
75 - 99 pk. á 1 stk. 49,83 DKK
100 pk. á 1 stk. 48,66 DKK

(inkl. moms)

Varenr.: 910110
Lagerstatus: På lager: Levering 1-2 hverdage
pk. á 1 stk.

Praktisk holder til dine navneskilte eller kongresmærker, som gør det nemt at uddele skilte til deltagerne ved dit arrangement.

Kongresmærkeholderen fås i mange forskellige størrelser, som passer til de forskellige størrelser af navneskilte vi tilbyder. Til holderen kan også tilkøbes et tilhørende låg, hvilket gør det muligt for dig, at stille navneskiltene op lang tid inden dit arrangements start, da du kan sætte dem på hylde, når de er stillet klar og tage dem frem når dit arrangement starter.