Nemme skilte til direkte print

På denne side præsenteres du for vores ’print direkte’ kongresmærker, der er kendetegnet ved at være nemme og hurtige at udfylde. Hvad end planen er, at navneskiltene skal kunne sættes direkte på tøjet, om de skal hænge om halsen eller noget helt tredje, så kan vi tilbyde nemme skilte til direkte print til formålet. Du kan se nærmere på vores forskellige løsninger herunder og finde det rette match.

preload spinner

preload spinner

Priser fra {{product['Prices'][product['Prices'].length - 1].PriceMin | currency_format}}

Stort udvalg af ’print direkte’ kongresmærker

Hos Kongresartikler leveres alle vores nemme skilte til print i A4 ark, hvor der er plads til mellem 3 og 14 navneskilte pr. ark. Den ideelle løsning afhænger af, hvor store skilte man ønsker, og hvorvidt der skal være plads til flere linjers tekst og logo samt af den ønskede skriftstørrelse. Navneskiltene vil have målene 70x90, 74x105, 148x105 eller 36x80 mm alt efter valg af variant.

Vi tilbyder desuden miljøvenlige skilte til print, der er fremstillet af 100 % genbrugspapir. 

Alle kongresmærker er fremstillet i Danmark

Fælles for alle de nemme kongresmærker du finder i vores sortiment er, at de er fremstillet og designet i Danmark. Det er din sikkerhed for, at de er produceret under gode forhold, og at kvaliteten er i top.

Vælg mellem flere forskellige løsninger

Vi tilbyder flere forskellige ’print direkte’ kongresmærker. Nogle af dem kan printes og klæbes direkte på tøjet, mens andre kan hænges direkte i nøglesnor eller stropklemme. Det er i alle tilfælde nemt at trække mærkerne af arket og tage dem i brug.

Det er med vores butterfly navneskilte desuden muligt at få print på begge sider af navneskiltet – enten samme print eller to forskellige print.

Tag højde for arrangementets varighed 

Hvilken løsning der er den rette for jeres arrangement afhænger bl.a. af arrangementets varighed. Nogle kongresmærker har nemlig en længere holdbarhed end andre.

Skal kongresmærkerne bruges på en konference eller messe, der strækker sig over flere dage, vil det være oplagt at vælge navneskilte, der kan hænges direkte i nøglesnor eller stropklemme, i stedet for at vælge de selvklæbende kongresmærker.

Sådan udfylder du de nemme skilte til print

Vores nemme skilte til print kan udfyldes på to forskellige måder – via computer eller i hånden.

Skiltene er særligt velegnede til at blive udfyldt på computer. Du kan i den forbindelse gøre brug af vores smarte skabeloner, der passer til netop den størrelse af navneskilte, du ønsker at lave. Navneskiltene udfyldes nemt med f.eks. deltagernavn, virksomhedsnavn, jobstilling og virksomhedens logo på computeren.

Det er selvfølgelig også muligt at udfylde vores nemme kongresmærker i hånden. Du kan i den anledning gøre brug af blyant, tus eller kuglepen. Det er dog en mere tidskrævende proces, og det er svært at gøre navneskiltene helt ensartede.

Vi tilbyder mængderabat ved køb af nemme kongresmærker

Vi forhandler diverse kongresmærker til favorable priser uanset antal. Du har dog mulighed for at spare ekstra mange penge ved køb af et større antal skilte på en gang, idet vi tilbyder mængderabat. Du kan se vores priser på de enkelte skilte på vores produktsider.