kongresartiklers blog

kongresartiklers blog

kongresartiklers blog

Velkommen til kunder fra Valdal

Oprettet d. under Virksomheden

Fra Valdal til Kongresartikler.dk

I 2017 kom kongresartikler.dk til med ny hjemmeside og tilhørende webshop. Indtil da havde vores kunder bestilt navneskilte gennem H.P Valdal. Men nu skulle det blive nemmere at bestille sine kongresartikler. Derfor blev en ny hjemmeside og webshop til.

Kongresartikler.dk skulle både indeholde et uroligt stort og nøje udvalgt sortiment af kongresartikler og Valdals skilte produkter. Skiltene fra Valdals produktsortiment kom med og i 2018 byder vi alle vores Valdalkunder godt velkommen i webshoppen, hvor de for fremtiden skal bestille deres skilte.

 Den gang lød det sådan, i et ældre indlæg vi i dag har flyttet fra én blog til en anden:

 

Det er med glæde og med lidt sommerfugle i maven, at vi nu byder vores gamle Valdal kunder velkommen her hos Kongresartikler.dk. Vi har nemlig besluttet at samle kræfterne omkring webshoppen Kongresartikler.dk, så vi sikrer at vi kontinuerligt kan tilbyde vores kunder den optimale købsoplevelse. På Kongresartikler.dk vil du som Valdal kunde finde de samme produkter og varenumre som i den gamle Valdal shop - plus lidt ekstra. Vi har optimeret søgefunktioner og produktoversigter, så forhåbentlig vil du også opleve, at det er blevet nemmere at finde de produkter du søger. Endelig har du nu mulighed for nemt og hurtigt at se dine gamle ordrer, og genbestille varer du har købt før, hvis du vælger at oprette dig som kunde.

Vi byder velkommen og hører meget gerne hvis du har ris, ros eller forslag til forbedringer.

 

Kvalitets skiltene fra Valdal bliver stadig produceret til den ny hjemmeside, hvor produkterne i Danmarks største udvalg af kongresartikler hele tiden bliver udbygget.

Et lille udpluk af vores Valdal produkter

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar