kongresartiklers blog

kongresartiklers blog

kongresartiklers blog

Sådan vælger du det rigtige navneskilt til tøj

Oprettet d.

 

Her i dette indlæg bliver du lidt klogere på hvad et navneskilt er, hvor det bruges og hvordan du vælger rigtigt.

 

 • Definition af navneskilt
 • Fordele ved navneskilte til tøj
 • Forskellige typer af navneskilte til tøj
 • Hvilke overvejelser skal du have når du skal vælge navneskilte
 • Sammenfatning af fordelene ved at bruge navneskilte til tøj
 • Sådan vælger du det helt rigtige navneskilt til dine behov

 

Navneskilt bliver påsat tøjet

 

 

 

 

Hvad bruges et navneskilt på tøj til?

Ja, hvad er et navneskilt egentlig?

Navneskiltet du sætter på tøjet er et lille skilt, der bruges til at identificere dig.
På navneskiltet står der typisk dit navn.

Navneskilte kan være lavet af forskellige typer af materialer.

Et navneskilt kan være lavet af:

 • Akryl
 • Plastic
 • Træ
 • Metal
 • Papir
 • Pap

 

Navneskiltet til tøj kan også være lavet i mange forskellige farver og størrelser, så de passer til forskellige anledninger.

Navneskilte på tøj og deres fordele

Vi deler her fordelene op i 2 kategorier: Fordelen i en virksomhed og fordelen til events.

Der er nogle af fordelene der vil overlappe hinanden, men andre vil være godt at vide, når man vælger til henholdsvis den ene eller den anden type brug af navneskilte til tøj.

4 Fordele ved at bære navneskilte på tøjet i virksomheden

 1. Forbedre hurtig identifikation af personale, mellem kollegaer og gæster
 2. Navneskiltene fremmer kundeservice ved, at gøre det nemt for kunder at genkende personalet og få adgang til det rette personale
 3. Fremmer det gode førstehåndsindtryk du får af personalet og virksomheden
 4. Hjælper med at kommunikerer virksomhedens værdier og løfter professionalismen

4 Fordele ved at bære navneskiltet på tøj til et arrangement

 1. Navneskiltet hjælper med at identificere hver person
 2. Det hjælper gæsterne til at skabe en åbenhed og tillid til hinanden
 3. Identifikationen med et navneskilt gør det letter for eventarrangører, at styre og kommunikerer med gæsterne
 4. Det gøre det nemmere for gæsterne at netværke, få nye forbindelser og følge op på hinanden efter eventet

 

Navneskilt til tøj i rød nøglesnor

 

 

 

 

Forskellige typer af navneskilte til tøjet

Der findes forskellige typer af navneskilte du kan bære på tøjet.

Det er forskelligt fra virksomhed til virksomhed og fra arrangement til arrangement, hvad der er praktisk, mest professionelt, holdbart, bæredygtigt eller hurtigt.

 

3 typer af navneskilte Kongresartikler.dk's kunder handler i webshoppen:

 • Reversskilte, med nål, klemme og magnet
 • Etuier med hul til nøglesnore/keyhanger eller med klemme
 • Direkte printede navneskilte, til selvklæb eller til nøglesnor/keyhanger

 

De forskellige typer fås i et utal af variationer. 

Reversskilte kan være i plast med indstik, bæredygtige og PVC-frie eller de kan være af holdbart graveret akryl med mulighed for påtryk logo.

Reversskiltene kan komme med nål, klemme eller den skånsomme for tøjet, med magnet.

Etuierne med hul til nøglesnore findes i mange størrelser og formater. Nogle stående andre liggende. Nogle med ét hul andre med 2 huller for bedre stabilitet. Nogle andre igen kan have ekstra lommer til eventprogrammer eller visitkort. 

Navneskiltene til direkte print kommer også i forskellige varianter. Nogle printes på satin overflade og giver en lækkert professionelt look, men er samtidig en hurtig og nem løsning. Andre er lamineret og andre bliver printet direkte ud med en Onsite-print printer og er klar til gæsterne til arrangement med det samme de får en nøglesnor sat i.

Har du lyst til at se lidt mere til de forskellige typer af navneskilte kan du gå ind i webshoppen og her se alle navneskiltene.

 

Se her alle navneskilte til tøj fra Kongresartikler.dk

 

Anne Dorthe og Inge Lise på messe med navneskiltene

 

 

 

 

 

 

 

 

Mød Anne Dorthe og Inge Lise på Møde og Event Messen i Forum

Hvilke overvejelser skal du have når du skal vælge navneskilte

Fordet meste virksomheder en klar ide til hvordan deres navneskilte til tøj skal se ud. Det er måske noget virksomheden har haft altid og er en del af deres uniform eller tradition. Men nogle gange kan der være nye overvejelser der skal træffes eller et nyt firma skal have deres første navneskilte. Måske er der bestemte krav til arrangementet af praktiske årsager eller fra deltagerne.

Det kan også være  firmaet vil have nogle navneskilte til tøj af bedre kvalitet, mere holdbare. Have nogle med logo eller træffe bæredygtige valg i en ny tid.

Står du med overvejelser omkring dit valg af navneskilt er du altid velkommen til at kontakte vores professionelle kunde service som vil hjælpe dig på vej og komme med løsninger som dækker dine behov. Og ellers har vi her samlet nogle overvejelser du kan gøre dig når du skal vælge.

Overvej stil og design

Vælg et navneskilt, som passer til dit kontor og dine omgivelser. Overvej om navneskiltet passer til dit personlige brand eller virksomhedsbrand. 

Overvej materiale

Vælg et materiale, der er holdbart og let at vedligeholde, hvis det er et skilt du skal bruge til hverdag. Skal navneskiltet til tøj bruges til arrangementer, så overvej hvad det skal bruges til og hvad navneskilte kan tilføre til arrangementet og hvordan det skal bæres.

Overvej størrelsen

Vælg en størrelse, der passer til dine behov. Hvis du har brug for et skilt, der let kan ses af alle, skal du vælge et større skilt. Hvis du har brug for et skilt, der er let at flytte rundt eller kan ses tæt på, så skal du vælge et mindre skilt.

Overvej muligheden for logo

Er det vigtigt at skille dig ud eller have en professionel mærkning på dit navneskilt til tøj, kan du overveje om der skal være plads til logo på navneskiltet. Enten som et tryk og permanent logo eller et printet logo som der skal være pladst til på et indstik.

Overvej tøjets materiale

Ikke alle tekstiler kan tåle alle slags navneskilte. Personalet eller gæster kan have meget forskellige typer af tøj og materialer og meninger om hvad de vil bære.

Er det grove tekstiler kan de tåle, mere end tynde, sarte og tekstiler. Er det Russkind, fløjl eller silke skal de bemærkes at selvklæbende navneskilte kan give mærker.

Nogle kan bære kosbart tøj og har derfor ikke lyst til at efterlade et muligt hul efter en nål.
Og igen kan noget tøj ikke egne sig til påsætning af navneskilte, eller være upraktisk, så det istedet er mere fordelagtigt med navneskilte med hul og en nøglesnor om halsen.

Overvej hvordan og hvor navneskiltet vil blive fastgjort

Er det uniformer, jakker eller tekstiler der kan tåle perforering, kan navneskiltet til tøj med nål eller klemme bruges. som sidder godt og solidt fast.
Er det mere sarte tekstiler, som fine skjorter, kjoler eller bluser, er det måske mere hen i mod et navneskilt med magnet, der skal overvejes. 

Det kan også være at navneskiltet ikke kan fastgøres, eller navneskiltet vil vende forkert, der hvor det placeres. Så kan her vælges navneskilte med drejelig klemme, magnet eller etui med hul til nøglesnor. 

 

Hos Kongresartikler.dk gør vi meget ud af at have kvalitetsmaterialer til vores navneskilte og har udvalgt både nåle, klemmer og magneter af bedste kvalitet som beskytter dit tøj mest muligt.

Overvej design af navneskiltet til tøjet

Hvad skal der stå på navneskiltet? Hvor meget er nødvendigt og hvor meget er dekoration. Skal det læses lagt fra eller tæt på.
Overvej om logoet skal printes på rammen eller der skal være plads til det på indstikket.

 

Vil du dykke længere ned i design af navneskiltet til tøjet, så har vi her et blogindlæg med: 7 tips til et effektivt navneskilt

 

Navneskilte på tøj til event

 

 

 

 

 

Sammenfatning af fordelene ved at bruge navneskilte til tøj

Navneskilt til tøj har mange fordele for både virksomheder og events, service og brand.

Det hjælper med at gøre det nemt og hurtigt at identificere personer, lede dem, få hjælp og skabe kontakter. Det giver også et mere professionelt udseende og det virker som et godt førstehåndsindtryk.

Navneskilt til tøj kan også hjælpe med at øge sikkerheden og sikre, at de rigtige personer er på det rigtige sted. Endelig kan det hjælpe med at øge kundeloyalitet og styrke brandopfattelsen.

 

Oversigt over forskellige typer navneskilte til tøj

Navneskilt med hul (Etui)

Navneskilte med sikkerhedsnål

Navneskilte med klemme

Navneskilt med magnet

Navneskilte til direkte print

Navneskilte til program

Reversskilte

Navneetiketter og indstik

 

Navneskilt til tøj med logo og rude Navneskilte til tøj med nøglesnor og etui Navneskilt til tøj med hjemme på jakken Navneskilt til sart tøj med kvalitets magnet

 

 

 

 

Sådan vælger du det helt rigtige navneskilt til dine behov

Her får du en opsummeret plan for hvordan du skal gå til valget af navneskilte i 4 trin.
 

 1. Vær specifik identificer dit, medarbejderne og gæsternes behov. Hvad skal du bruge navneskiltet til. Er det hverdag eller event. arbejdstøj, uniform, festtøj, sprotstøj.
   
 2. Vælg et materiale. Navneskilte til tøj kan være være i mange forskellige materialer, Er det desuden vigtigt det er bæredygtigt, PVC-frit eller nikkelfrit?
   
 3. Vælg en stil. Der er mange størrelser og former til et navneskilt du kan bruge til tøj. Skal det være klassisk, traditionelt, sporty, særligt, genkendeligt, muligt at se langt væk fra.
   
 4. Bestem størrelsen. Hvordan skal navnet placeres. Navneskilte til tøj kommer i mange størrelser også inden for en bestemt type. Det kan være der skal være plads til 1 eller 2 linjer tekst. Hvor stor skal skrifttypen være? Hvordan skal logoet placeres?

 

 

Jeg håber vi fik lært dig lidt om hvordan du vælger dit navneskilt til tøj og du samtidig blev lidt klogere på hvilke overvejerlser der ligger bag, et valg af så vigtigt men til tider overset kongresartikel.

 

Er du blevet nysgerrig på hvilke muligheder du har i dit tilfælde eller har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Så sidder vores dygtige kundeservice klar til at hjælpe dig.

 

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar