Bæredygtig kork nøglesnor, 10 mm

Det bliver ikke meget mere bæredygtigt end denne kork nøglesnor, som er fremstillet af naturens egne fornybare resourcer. Nøglesnoren er udelukkende produceret af kork papir og består således kun af naturens egne materialer. På den måde undgår du metal eller plast som ellers ofte bruges i nøglesnores karabinhage og break-away. Det betyder, at affaldssortering er lige til, og du kan med god samvittighed smide nøglesnoren ud efter brug, da den blot består af papir fremstillet af korktræets bark.

Kork fremstilles nemlig af barken fra korkegen, som nænsomt afskrælles, hvorefter træet får fred til at danne ny bark, som kan afskrælles igen efter en årrække på ca. 9 år. Netop derfor eksisterer korkskovene også uden massive fældninger, som følge af udvinding af korken, og korkskovene bidrager således effektivt både til biodiversitet og løbende optag af CO2, da korkegetræer som får høstet deres bark optager 3-5 gange mere CO2 end dem, som ikke høstes.

Denne bæredygtige kork nøglesnor er 10 mm bred, og stikkes direkte igennem hullet på navneskiltet, hvorefter den lukkes ved hjælp af den lukkemekanisme, som er indbygget i snoren. Nøglesnoren er velegnet til kortere arrangementer af 1-2 dages varighed og skal ses som et ultra klimavenligt alternativ til andre gængse også bæredygtige nøglesnore, som dog ofte består af flere typer materialer fx også en metalkarabin, som ikke alle er lige bæredygtige og nemme at affaldssortere. Her skiller denne kork nøglesnor sig markant ud, da den udelukkende består af ét materiale, nemlig naturlig bark, og derfor blot skal affaldssorteres som så. I Danmark har vi på nuværende tidspunkt ikke meget kork affald, hvorfor kork ikke kan sorteres til genanvendelse. Disse nøglesnore skal derfor affaldssorteres som restaffald, hvorefter de brændes og energien bliver til varme og energi i dit hjem.

Vores kork nøglesnore er designet og produceret her i Danmark, og er fremstillet udelukkende af portugisisk kork. Korkegen er Portugals national træ, og 55% af verdens kork produktion foregår i Portugal. Her bidrager træerne med deres brandhæmmende egenskaber bl.a. til at mindske spredning af skovbrande i det varme sommerhalvår.

Brug af nøglesnore er en yderst skånsom løsning for tøjet, da navneskiltet udelukkende sidder fast på nøglesnoren og derfor ikke skal sættes fast på tøjet. Samtidig giver brug af nøglesnore et afslappet men proffesionelt udtryk.

Minimumskøb af bæredygtige kork nøglesnore er 5 stk.

Bæredygtig nøglesnor af 100% kork papir

Antal enheder Pris pr. enhed
5 stk. 31,25 DKK
25 - 49 stk. 28,13 DKK
50 - 99 stk. 26,56 DKK
100 - 249 stk. 25,00 DKK
250 - 499 stk. 23,44 DKK
500 - 749 stk. 21,88 DKK
750 - 999 stk. 20,31 DKK
1000 stk. 18,75 DKK

(inkl. moms)
Varenr.: 97894
Lagerstatus: På lager: Levering 1-2 hverdage
stk.

Om produktet

Ultra bæredygtig nøglesnor fremstillet af 100% portugisisk kork.