Kongresmærker

Kongresmærker er den uundværlige ingrediens til et hvert møde eller event, idet kongresmærket på en diskret men alligevel effektiv måde åbner døren for networking og mingling. Der findes mange typer og modeller af kongresmærker, og vi har inddelt vores sortiment i overordnede kategorier baseret på type. Under hver kategori er de inddelt videre i undertyper.

Er du i tvivl om hvilket kongresmærke du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om, hvilken løsning der vil være den rigtige for netop jer.

 

Se vores kategorier her:

preload spinner

preload spinner

Priser fra {{product['Prices'][product['Prices'].length - 1].PriceMin | currency_format}}

Effektive kongresmærker

Kært barn har mange navne og kongresmærker bliver ofte også kaldt for konferencemærker, navneskilte, kongresskilte, konferenceskilte, navneetuier m.m. Fælles for dem alle er dog, at de definerer et skilt til at sætte på tøjet typisk med indikation af navn, titel, firmanavn og lignende. 

Hvad er formålet med kongresmærker?

Formålet med et kongresmærke kan være flere, men i udgangspunktet er det ofte at indikere navn og tilhørsforhold, således at det bliver nemt for de deltagende at placere hinanden og dermed indlede en målrettet dialog fra start. Kongresmærkets anvendelsesmuligheder er dog mangfoldige, og kongresmærket kan også effektivt bruges til at indeholde fx dagens program eller til inddeling af deltagere i specifikke grupper fordelt på fx interesser, tilhørsforhold m.m. Kun fantasien sætter grænser.

Kongresmærker åbner døre

Husk at dit arrangements succes defineres af dine deltagere, og at det man som deltager oftest husker fra et arrangement, er de mennesker man har mødt, og de kontakter man har skabt. Bruger du derfor dine kongresmærker effektivt og dermed hjælper dine deltagere til god mingling og networking, er det vores erfaring, at du også er sikret succes.