Afskærmning

Herunder finder du vores store sortiment af afskærmninger af forskellige typer og materialer. Vi har forskellige typer af bordafskærmninger, lige fra diskafskærmning til skranke og reception, til bordafskærmninger til skriveborde og til kontormijøet. Afskærmning af medarbejdere og besøgende ved skranke eller ved skriveborde er en effektiv måde at mindske smittespredning på. Samtidig kan afskærmningen laves elegant, således at den ikke forstyrrer udsynet og det visuelle indtryk af butikken eller kontormiljøet.

Derudover har vi gulvafskærmninger i plexiglas eller med bannerfolie, hvilket giver 2 forskellige resultater, når de sættes op, da den ene afskærmning er eksklusiv og tung at flytte rundt på, mens den anden type giver mulighed for at lave meget store gulvafskærmninger, som samtidig med rimelighed kan flyttes rundt, da de vægtmæssigt er nemmere at rokere på. Som supplement til gulvafskærmningerne har vi også afskærmninger på hjul til de kunder, som ønsker fleksibiliteten, og som ønsker en eksklusiv afskærmning, som de nemt kan flytte rundt på, så de hurtigt kan tilpasse bordene på fx restaurant og café.

Sidst men ikke mindst tilbyder vi en elegant afskærmning til spilleborde for de, som stadig ønsker at nyde det sociale samvær med andre, men som samtidig ønsker at passe på sig selv og hinanden.

Savner du en afskærmning i vores sortiment, så ring eller skriv til os, så kan vi sikkert løse opgaven for dig - tlf. 4362 3210  / info@kongresartikler.dk


Priser fra {{product['Prices'][product['Prices'].length - 1].PriceMin | currency_format}}