Antimikrobiel plastetui med aflangt hul - str. 148x105 mm (A6)

Denne antimikrobielle lomme har desinficerende egenskaber og er særlig velegnet til brug i miljøer såsom laboratorier, hospitaler og køkkener. Samtidig er den også særdeles velegnet til fx. kontormiljøer, offentlige steder, konferencesteder, hoteller osv., hvor hygienen skal sikres, og hvor de tilstedeværendes tryghed og sikkerhed i forhold til evt. smitterisiko er i højsædet.

Det antimikrobielle etui har en lomme på begge sider, og har således 2 lommer til opbevaring af fx et navneskilt i den ene fremadvendte lomme og et mundbind, nøglekort, billetter eller lignende i den anden bagudvendte lomme.

Den antimikrobielle plastlomme indeholder sølv ioner, som effektivt desinficerer og dræber både bakterier og vira. De antimikrobielle komponenter udløses kun så længe bakterier eller virus er til stede, hvorefter de går i dvale igen. Etuiet er laboratorietestet og EU certificeret, og tests viser at den antimikrobielle lomme fjerner 99,9% af bakterier og vira på det materiale den er i berøring med inden for ca. 2 timer. Lommen er således fx meget effektiv til opbevaring af fx stofmundbind, som således vil blive desinficeret inden for blot to timer, hvorefter det vil være klar til tryg brug igen. Navneskiltet bibeholder effektiviteten og sine desinficerende evner, men producenten anbefaler dog udskiftning efter ca. 2 år for at sikre samme høje effektivitet.

Etuiet er af god kvalitet og velegnet til længere tids brug. Samtidig er etuiet velegnet til indsamling og genbrug, da det automatisk vil desinficere sig selv imellem brugen. Dette giver god mening for klimaet, økonomien og ikke mindst for den enkelte, som er sikret i mod smitte via navneskiltet.

Minimumskøb af vores antimikrobielle etuier er 10 stk.

Antimikrobielt etui med hul - 148x105 mm - Serie 23

Antal enheder Pris pr. enhed
10 stk. 15,00 DKK
100 - 249 stk. 14,25 DKK
250 - 499 stk. 13,80 DKK
500 - 999 stk. 13,50 DKK
1000 stk. 12,75 DKK

(inkl. moms)

Vejl. udsalgspris 15,00 DKK (inkl. moms)

Varenr.: 2312148105-A
Lagerstatus: På lager: Levering 1-2 hverdage
stk.

Om produktet

EU certificeret biocid produkt 98/88/EC

Kunder der har købt dette produkt har også købt

Priser fra {{product['Prices'][product['Prices'].length - 1].PriceMin | currency_format}}