Bioplastlomme med recycle nøglesnor

Denne bioplastlomme er fremstillet af kompostérbar bioplast og er dermed det helt rigtige og bæredygtige valg for den miljøbevidste forbruger.

Bioplast kongresmærket er udformet som et etui med en åbning foroven, hvori indstikket isættes. Plastetuiet hænges horisontalt og skiltets indvendige mål er 68x99 mm. Det er således et skilt i en god mellemstørrelse med plads til 3 linjers tekst og evt. et logo.

Plastlommen leveres sammen med en nøglesnor fremstillet af genbrugsplast, som kan monteres på plastlommen. Nøglesnoren kan leveres i farverne sort, mørkegrøn, mørkeblå eller rød. Den ønskede farve angives ved bestilling.

A4 indstiksark fra FSC mærket dansk trykkeri leveres sammen med bioplastlommer og nøglesnore. Disse ark er velegnet til udfyldelse og print via computer. 

Bioplastlommene er produktudviklet og fremstillet i Danmark, hvor de produceres med omtanke for miljø og omverden. Selve etuierne er grundet materialet tynde i kvaliteten og er dermed ikke velegnet til mange ganges gentagen brug.

Bioplastlommerne leveres i pakker med 10 stk. inkl. recycle nøglesnore og indstik.

 

Læs mere om valg af bioplast kongresmærker her: "Mere om Bioplast..."

Bioplast kongresmærke med recycle nøglesnor

Antal enheder Pris pr. enhed
1 pk. á 10 stk 231,56 DKK
5 - 9 pk. á 10 stk 192,20 DKK
10 - 19 pk. á 10 stk 178,30 DKK
20 - 29 pk. á 10 stk 173,67 DKK
30 - 39 pk. á 10 stk 169,04 DKK
40 pk. á 10 stk 166,73 DKK

(inkl. moms)

Vejl. udsalgspris 231,56 DKK (inkl. moms)

Ingen bedømmelse
Farve:
Blå
Grøn
Sort
Rød
Vælg Variant
pk. á 10 stk

Om produktet

Bioplastlommer i Serie 22 består af et etui fremstillet af en bionedbrydelig PLA (PolyLacticAcid) folie, som er produceret på basis af sukkerrør. Bioplastlommerne er kompostérbare og kan efter kompostering anvendes i bl.a. landbruget. Bio plastlommerne er produktudviklet i Danmark og bliver samtidig produceret i Danmark.

Bioplast lommerne er lukket på 3 sider og fungerer således som et plastetui, hvori man sætter et indstik. Idet skiltet er lukket på 3 sider betyder det, at skiltet giver god beskyttelse for indstikket, som isættes fra oven. Bioplastlommen er således velegnet til brug også sammen med indstik, som ikke har skiltets præcise mål. Således er Serie 22 navneskiltet også velegnet til brug sammen med fx visitkort, da disse oftest varierer en smule i størrelsen, men er nemme for deltagerne at bruge for identifikation.

 

Bemærk at bioplast ikke bør sorteres som almindelig plastik, men derimod bør smides i biokompost eller alternativt i almindelig småt brændbart. Ved afbrænding afgiver bioplasten ikke mere CO2 end svarende til den mængde CO2 planten selv har optaget fra luften under væksten.

Udvidet produktdata Udvidet produktdata_underpunkt

Kunder der har købt dette produkt har også købt

Priser fra {{product['Prices'][product['Prices'].length - 1].PriceMin | currency_format}}