Bordskilte

Bordskilte er en undværlig ingrediens ved kurser, møder og konferencer. Bordskiltet hjælper ordstyren eller kursusholderen til at få et hurtigt overblik over de deltagende og gør det nemt og hurtigt at indlede en dialog. Samtidig virker det altid professionelt at kunne tiltale de deltagende med navn, og fokus holdes dermed på indhold fremfor på fx hvilken farve bluse eller skjorte man har på. Ydermere er et bordskilt en effektiv måde for de deltagende at få et hurtigt overblik over resten af deltagerne. Således bliver det også lettere at addressere hinanden under kurset eller konferencen og samtidig opsøge hinanden i pauserne for at netværke.
 

Se vores store udvalg af bordskilte og -holdere her:

preload spinner

preload spinner

Priser fra {{product['Prices'][product['Prices'].length - 1].PriceMin | currency_format}}

Forskellige typer af bordskilte og -holdere

Hos Kongresartikler.dk tilbyder vi både bordskilte af kraftig karton til udfyldelse i hånden - fx af deltagerne selv, og vi tilbyder bordskilte til udfyldelse og print via computer. Dermed kan man hurtigt skabe overblik over de deltagende. Til beskyttelse af de udfyldte bordskilte tilbyder vi bordskilteholdere i forskellige størrelser og modeller bl.a. bordskilteholdere i farvet plast og bordskilteholdere i transparent plast.. Det betyder, at det altid er muligt at finde en model, der passer til det arrangment man skal afholde.

Hvorfor bruge bordskilteholdere?

En bordskilteholder tjener flere formål. For det første yder den bestyttelse for det udfyldte bordskilt. Det betyder dels, at skiltet er beskyttet mod fx stænk. Samtidig er bordskilteholderen med til at stabilisere skiltet, således at det står mere stabilt på bordet og er mindre følsomt overfor en brise fra et åbent vindue eller fra folk, som går tæt forbi bordet. Vores bordskilteholdere produceres her i Danmark, og vi kan derfor til enhver tid tilbyde påtrykning af firmalogo på selve bordskiltet eller på bordskilteholderen. Det sikrer, at logoet altid fremstår klart og tydeligt og samtidg altid står ensartet. Endelig giver et påtrykt logo et yderst professionelt udtryk.

Udfyldelse af bordskilte

Hos Kongresartikler.dk tilbyder vi bordskilte og -holdere i mange størrelser og modeller. Ring til os og få en snak om, hvilken løsning der er den rigtige til netop jeres arrangement. Har du brug for hjælpe til udfyldelse og print af dine bordskilte står vi selvfølgelig til rådighed. Samtidig har vi skabeloner til udfyldelse og print af alle vores bordskilte