Bioplast kongresmærke med recycle nøglesnor

Bioplast kongresmærke med recycle nøglesnor

Pakkepris ved 1 pk. á 10 stk 231,56 DKK

Pakkepris ved 5 pk. á 10 stk 192,20 DKK 231,56 DKK Pakkepris ved 10 pk. á 10 stk 178,30 DKK 231,56 DKK

(inkl. moms)

Vejl. udsalgspris 231,56 DKK (inkl. moms)

Bioplastlomme med recycle nøglesnor

Denne bioplastlomme er fremstillet af kompostérbar bioplast og er dermed det helt rigtige valg for den miljøbevidste forbruger.

Bioplast kongresmærket er udformet som et etui med en åbning foroven, hvori indstikket isættes. Plastetuiet hænges horisontalt og skiltets indvendige mål er 68x99 mm. Det er således et skilt i en god mellemstørrelse med plads til 3 linjers tekst og evt. et logo.

Plastlommen leveres sammen med en nøglesnor fremstillet af genbrugsplast, som kan monteres på plastlommen. Nøglesnoren kan leveres i farverne sort, mørkegrøn, mørkeblå eller rød. Den ønskede farve angives ved bestilling.

A4 indstiksark fra FSC mærket dansk trykkeri leveres sammen med bioplastlommer og nøglesnore. Disse ark er velegnet til udfyldelse og print via computer. 

Bioplastlommene er produktudviklet og fremstillet i Danmark, hvor de produceres med omtanke for miljø og omverden. Selve etuierne er grundet materialet tynde i kvaliteten og er dermed ikke velegnet til mange ganges gentagen brug.

Bioplastlommerne leveres i pakker med 10 stk. inkl. recycle nøglesnore og indstik.

Farve:
Blå
Grøn
Sort
Rød
Vælg Variant
pk. á 10 stk

Om produktet

Bioplastlommer i Serie 22 består af et etui fremstillet af en bionedbrydelig PLA (PolyLacticAcid) folie, som er produceret på basis af sukkerrør. Bioplastlommerne er kompostérbare og kan efter kompostering anvendes i bl.a. landbruget. Bio plastlommerne er produktudviklet i Danmark og bliver samtidig produceret i Danmark.

Bioplast lommerne er lukket på 3 sider og fungerer således som et plastetui, hvori man sætter et indstik. Idet skiltet er lukket på 3 sider betyder det, at skiltet giver god beskyttelse for indstikket, som isættes fra oven. Bioplastlommen er således velegnet til brug også sammen med indstik, som ikke har skiltets præcise mål. Således er Serie 22 navneskiltet også velegnet til brug sammen med fx visitkort, da disse oftest varierer en smule i størrelsen, men er nemme for deltagerne at bruge for identifikation.