Undgå stress - ring til os

Oprettet d.

Selvom om sommeren er over os, og det til tider kan være svært at samle tankerne i varmen, er det alligevel vigtigt allerede nu at begynde planlægningen af efterårets konferencer og arrangementer.

Og vi sidder som altid klar til at give dig en hjælpende hånd eller et godt råd med på vejen, så du får den helt rigtige løsning! For et kongresmærke er ikke bare et kongresmærke, lige så vel som et bordskilt ikke bare er et bordskilt. Mulighederne er uanede og valget af de rigtige skilte til netop dit behov kan være en kæmpe hjælp for dig som arrangør.

Anvendelsesmulighederne er mange og kongresmærkerne kan fx hjælpe dine deltagere til at finde en partner til en øvelse, til at finde sin plads i gruppen, til at blive tildelt en rolle til arrangementet eller kongresmærket kan bruges effektivt til at opsøge gode muligheder for mingling med personer man gerne vil i kontakt med.

Listen over muligheder og løsninger er uendelig og kan være svært overskuelig, når man som arrangør har mange bolde i luften at holde styr på, og samtidig gerne skal have succes med det hele. Vi håber derfor, at du i stedet for at få stress og grå hår i hovedet ringer eller skriver til os, så vi kan hjælpe dig på vej. Vi har nærved 50 års erfaring med kongreartikler, og vi elsker at dele ud af vores viden.

Vi glæder os til at høre fra dig!